Om oss

Lillesands Beste er historien om småbarnsfamilien som flyttet til Sørlandsperlen og ble så begeistret for alt området hadde å by på, at idéen om å spre herlighetene ikke var til å unngå.

Kostholdsveileder, hjemmekokk og matentusiast Cecilie og matglade, kvalitetsbevisste Mats har i to år drevet familiebedriftens drøm om å sette lokale, økologiske, ferske og næringsrike råvarer på middagsbord rundt om på Sørlandet.

Lillesands Beste leverer middagskasser på døren til større områder rundt om på Sørlandet, og utvider stadig på etterspørsel.

FAQ

Ny kunde

Hva er forskjellen på kassene?

Du kan velge mellom Duokassen, Familiekassen og Glutenfrikassen.

Duokassen inneholder råvarer tilpasset to 2 voksne. Du velger om du vil ha 3 eller 5 retter og hvor ofte du vil ha kassen levert.

Familiekassen inneholder råvarer tilpasset 2 voksne og 2 barn. Du velger om du vil ha 3 eller 5 retter og hvor ofte du vil ha kassen levert.

Glutenfrikassen er garantert glutenfri. Denne finnes i en Duo-versjon (tilpasset 2 voksne) og en Familie-versjon (tilpasset 2 voksne og 2 barn). Denne inneholder 4 retter og du velger hvor ofte du vil ha kassen levert.

Hva inneholder kassene?

Hver uke samler vi inn det beste vi finner av råvarer fra våre fantastiske leverandører.
Disse pakker vi sammen med tilhørende oppskrifter, som enkelt lar deg trylle frem herlige, smaksrike og sunne middagsretter.

I kassen kan du blant mye annet få fersk fisk, lokalt kjøtt, økologiske grønnsaker, økologisk kylling, ferske økologiske brød og lokal, fersk ost. Vi ønsker å tilby dere middager som består av sunne, økologiske, kortreiste og rene råvarer av høy kvalitet!

Hvor lang tilberedningstid er det på oppskriftene?

Tiden det tar å tilberede maten vil avhenge av erfaring, teknikk og ovn. Middagene vil også variere i innsats og tidsbruk. Normal vil vi beregne mellom 15 til 45 minutter fra start, til middagen står på bordet.

Må jeg være hjemme når kassen min blir levert?

Neida! Sjåførene våre ringer på hos deg. Om ikke du er hjemme settes kassen utenfor døren (eller annet avtalt sted), og du vil få en sms eller telefon fra sjåføren om at kassen er på plass.

Når blir middagskassene levert?

Middagskassene kjører fra lageret vårt i Lillesand kl 16 på tirsdager. Når du mottar kassen avhenger av hvor du bor på kjørelisten. Sjåføren er hos deg før klokken 22.

Eksisterende kunde

Kan jeg finne oppskriftene digitalt?

Jepp! Velg Min side oppe i menyen og velg deretter Oppskrifter, her vil du finne alle oppskriftene.

Kan jeg finne oppskriftsfolderen på nettsiden?

Jepp! Velg Min side oppe i menyen og velg deretter Oppskrifter, her vil du finne alle oppskriftene med folderen.

Kan jeg ta pauser i mitt abonnement?

Klart du kan! Velg Min side oppe i menyen og velg deretter Abonnement Planlegger. Her trykker du knappen Planlegg Opphold, og velger du til og fra dato du ønsker å ha opphold i leveringen.

Husk at vi har én ukes frist for endringer i abonnementet.

Kan jeg endre på leveringsukene?

Klart du kan! Velg Min side oppe i menyen og velg deretter Abonnement Planlegger. Her trykker du knappen Endre Leveringsuke. Marker ukene du ønsker å få levering med grønt. Ukene du ikke får levering blir da markert med rødt.

Husk at vi har én ukes frist for endringer i abonnementet.

Leverandører

Vi er stolte av våre leverandører, og fryder oss over å få bruke deres fantastiske råvarer i våre matkasser.

Her er et lite utvalg av noen av våre leverandører:

Slakter Jens Eide

Slakter Jens Eide er foruten å være en samling særs hyggelige mennesker, også leverandør av helt fantastiske produkter. Norges beste, faktisk! Deres imponerende samling av premier og pokaler er et godt bevis på det. Vi deler samme visjon om å skape trivsel rundt matbordet!

Kringleriet

Engasjement, kvalitet og nydelige bakevarer, er tre gode stikkord for å beskrive Kringleriet. På idylliske Kaldvell gård ligger det koselige bakeriet, som viser tradisjonell bakekunst på nytenkende måter. Vi fryder oss over å få levere deres økologiske brød og bakervarer!

AUSTLID FRILANDSGARTNERI

Like nord for Grimstad, ligger en helt fantastisk gård hvor Tove Anita Steen Jensen og Dag Øyvind Jensen holder hus. Her dyrker de etter den gammeldagse metoden. Det dyrkes portulakk, gresskar, grønnkål, salat, bønner, poteter, gulrot, urter og mange andre grønnskaer. Renest mulig mat sier de – Hurra sier vi!

Fiskeeksperten Reinhartsen

Våre venner hos Fiskeeksperten Reinhartsen på Fiskebrygge i Kristiansand leverer ferske, fanastiske råvarer til oss. De er best i Norge på en en rekke sjømatprodukter, og leverer alltid av ypperste kvalitet. Sprellferskt og herlig, som omvender selv de mest hardbarkede fiskeskeptikerne.

Grønn mat

Hos Grønnmat får du alt du behøver av økologisk frukt, grønt og basisprodukter! Gode mennesker som virkelig tar vare på hverandre og kundene sine, er hva vi møter. At Grønnmat er del av en attføringsbedrift gir det hele en ekstra verdi. Her er det fokus på helse og livskvalitet i alle ledd!

Osteverkstedet

Visste du at du får kortreist italiensk ost fra Høvåg? En drivende dyktig og utrolig hyggelig italiener, bruker lokal melk til å produsere de nydeligste oster i sitt ysteri. Vi er så glade for å ha Osteverkstedet med på laget! Fantastisk håndtverk laget med glødende entusiasme!

Grøstad Gris

På imponerende  og flotte Grøstad Gård lever lykkelige, økologiske frilandsgriser akkurat slik de burde. Ute, i bevegelse og med naturlig mat. Produktene fra Grøstad er blant det beste vi vet, rene og uten tilsetningsstoffer.

Når pølser er sunn hverdagsmat – da jubler vi!

Holte Gård

Fra Holte Gård på Drangedal har vi den store gleden av å få levert nydelig, økologisk kylling. Holte er den eneste kyllinggården som har byttet bort soyafôr med norsk raps. Dette gjør ikke bare underverker for kvaliteten på maten, men spiller også en stor rolle for miljøet. Heia Holte Gård!

Vil du bli vår leverandør? Vi sørger for at dine kvalitetsprodukter blir satt på middagsbord de kanskje ellers ikke ville havnet på.

Ta kontakt!

Kjøpsvilkår

Les våre kjøpsvilkår her

Kontaktskjema

Vi svarer gjerne på spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Navn*

E-post*

Melding*

captcha (skriv inn tegnene du ser her i feltet under)